Mostra de Cervesa Artesana del Vallès Oriental

Mostra de Cervesa Artesana del Vallès Oriental

Data: 15 d juliol dl 2017

El dissabte dia 15 de juliol, a la Plaça de la Corona, tindrà lloc la Mostra de Cervesa Artesana del Vallès Oriental. Després de l’èxit i bona acollida de les anteriors edicions, torna amb la mateixa voluntat de donar a conèixer aquest producte gastronòmic de qualitat i de proximitat.
Els productors participants de Granollers seran, Cervesa Sobre Tot i Barret Cerveses; de la comarca, Sant Jordi (Cardedeu), Quana (l’Ametlla del Vallès) i Cervesa As (Montornès del Vallès); i de la resta del país: Picarda (Mequinensa),  Cervesa Barra (Rubí), Hope (Sant Sadurní d’Anoia), Capfoguer (Santa Coloma de Gramenet), Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), Tribal (Muntanyola) i La Montnegre (Sant Pol de Mar i Calella).

Un jurat format per cinc establiments col·laboradors de la ciutat (Anònims, Ostrya, Hatman’s, La Llúpola i The Marlen) escollirà la millor cervesa entre les participants, alhora que patrocinaran el premi.

La voluntat de l’organització és, també,  que la música “vagi agafant cada cop més importància”. Els grups que tocaran són  Noctàmbuls, Slap, Red Elm i Despit.

El públic visitant podrà adquirir un paquet de 4 € que inclourà un got de vidre, un val per escollir una de les cerveses de la mostra, un full informatiu sobre els productors que hi participen i un tiquet per a dos sortejos de 10 cerveses. Quan es retorni el got, es recuperarà 1 €.

 


Museu de Granollers
Museu de Ciències Naturals de Granollers
BTTDiscovery