Fira de l’Oli i del Pa

Fira de l’Oli i del Pa

Data: 11 d febrer dl 2017

La Fira d’oli i pa neix amb l’objectiu de facilitar que els productors d’oli de qualitat puguin fer arribar els seus productes als consumidors finals de la manera més directa possible. Així mateix, s’espera que els elaboradors de diferents varietats de pa artesà puguin donar a conèixer els productes i la manera de fer que els defineixen davant dels seus clients potencials, que cada vegada són més.

Pel que fa a l’oli, a la Fira n’hi haurà de diferents varietats. També s’hi podran trobar productes amb base d’oli com ara salses i melmelades, formatges, galetes i tapes de cuina amb oli. També es donaran a conèixer altres aplicacions de l’oli a banda de l’alimentària, com són la terapèutica, la cosmètica, llibres relacionats, setrilles i estris de cuina, i fins i tot elements decoratius com ara espelmes d’oli.

El pa que es podrà trobar a la Fira, sempre elaborat de forma artesana, serà l’autèntic pa de forner en les seves diferents varietats, des de les més tradicionals fins a les més novedoses. Hi haurà dos forns locals i dos de foranis, que oferiran pa de farines especials i de farines ecològiques, a més del pa de pagès tradicional. Hi haurà pa dietètic, ecològic, d’espècies, de motlle, sense llevat, blanc, de cereals, de molla tova, de gluten, de granyons, de nous, de règim, de Viena, integrat, morè i negre, entre moltes d’altres varietats.

La Fira inclourà, una carpa d’activitats gastronòmiques relacionades amb els productes protagonistes.

Més informació:
https://www.facebook.com/Fira-de-loli-i-del-pa-176535142708850/?ref=hl


Museu de Granollers
Museu de Ciències Naturals de Granollers
BTTDiscovery