Mercat de vi i formatge

Mercat de vi i formatge

Data: 10 d novembre dl 2018

La plaça Maluquer i Salvador, serà aquest cop l’escenari, el dissabte 10 de novembre durant tot el dia, d’un mercat dedicat al vi català i al formatge elaborat de forma artesanal. La carpa d’activitats acollirà diferents propostes gratuïtes, relacionades amb aquests dos productes.

Formatge d’elaboració artesana fet a Moià, a Vilassar de Dalt, i també a Castelló i a Maó; diferents vins de les comarques de l’Empordà i del Penedès, vi de taula de Calonge i ratafia catalana per a tots els gustos. Són algunes de les propostes que es podran trobar el dissabte 10 de novembre al mercat situat a la plaça Perpinyà de Granollers, durant tot el dia.

I com sempre que el Mercat de vi i formatge fa parada a la capital del Vallès Oriental, hi haurà una carpa d’activitats gratuïtes per fer cultura del món del vi i del formatge. Així, a partir de les 12.00h serà l’hora del vermut. L’associació gastronòmica i cultural Tita Vivi, de Seva (Osona) oferirà als visitants diferents torradetes i delícies dolces i salades juntament amb vermut del que es podrà comprar també al Mercat, i que així es podrà degustar gratuïtament.

A les 18.00h hi haurà, a càrrec de la mateixa associació gastronòmica, un taller sobre la cuina del vi per veure, olorar i degustar. Concretament es prepararà en directe musclos a la crema de vi, i calamarsets amb salsa de vi. Aquest showcooking serà obert a tothom i gratuït tot i que s’aconsella inscriure’s prèviament ja que les places són limitades.

A més, hi haurà jocs de fusta per a la mainada, relacionats amb els elements protagonistes del Mercat, perquè també els més petits vagin coneixent més a fons aquests productes.

Al voltant de 20 parades de vins, formatges i productes complementaris entre les quals destaca una parada on s’hi podrà trobar tot el necessari per a fer una sessió de vinoteràpia. Així, el Mercat de vi i formatge omplirà d’aromes i de colors la plaça Maluquer i Salvador de Granollers, durant tot el dia.

Més informació i inscripcions:

eixmedia@eixmedia.com o al 639669596 (Josep M.)


Museu de Granollers
Museu de Ciències Naturals de Granollers
BTTDiscovery