Mercat de vi i formatge

Mercat de vi i formatge

Data: 11 d novembre dl 2017

La plaça Maluquer i Salvador serà l’escenari, aquest dissabte, d’un Mercat de vi i formatge que, si bé ja ha fet parada a la capital del Vallès Oriental en d’altres ocasions, enguany ho farà amb diverses novetats.

Al migdia serà L’Hora del Vermut, el moment ideal per degustar un bon vi, un got de ratafia o vermut i acompanyar-ho amb tot de coses bones. Com per exemple amb una mica de pa i melmelada de raïm negre. Aquesta melmelada és un producte novedós que es presentarà per primera vegada aquest dissabte, a Granollers.

A la tarda tindrà lloc una sessió de showcooking, gratuïta però amb places limitades, sobre la cuina de la ratafia. Serà a partir de les 18.00h de la mà de l’associació gastronòmica i cultural Tita Vivi, de Seva (Osona).

Pel que fa al Mercat, pròpiament dit, hi seran presents el celler Serralada de Marina (DO Alella), Empordàlia i Vinya Canyal (DO Empordà), i Cèlia Vins (de diverses denominacions d’origen catalanes). També se serviran vins generosos en bóta, a granel, a més de ratafia i vermut de diferents marques comercials.

El formatge arribarà al Mercat per part de les formatgeries Molí de la Llavina (Osona), Montbrú (Moianès), Muntanyola-Fundació AMPAMS (Bages), Garrotxa, De Ponent (Lleida), i Iogurts Fontirons (Berguedà), entre d’altres.

Altres productes que completaran la oferta gastronòmica del Mercat seran el pa, el vi i el formatge del Forn La Torna, de Barcelona, i les empanades de formatges de Gustavo Ocampo. També hi serà l’Associació d’Usuaris d’àloe vera fent divulgació de les propietats d’aquest producte, a més de vendre’n.


Museu de Granollers
Museu de Ciències Naturals de Granollers
BTTDiscovery