Mercat de vi i formatge

Mercat de vi i formatge

Data: 10 d novembre dl 2018

Vins i formatges catalans fan parada a Granollers
El dissabte 10 de novembre Granollers organitza, durant tot el dia, un Mercat de vi i formatge amb diverses activitats complementàries. Hi destaca l’hora del vermut i un showcooking sobre la cuina del formatge.
La plaça Maluquer i Salvador serà l’escenari el proper dissabte, d’una nova edició del Mercat de vi i formatge. Es tracta d’un mercat pensat per apropar els vins i formatges catalans, de qualitat i d’elaboració artesana, al seu públic final sense més intermediaris.
Així, sovint a les diferents parades són els mateixos elaboradors els qui posen a la venda els seus productes. Vi de l’Empordà, d’Alella i d’altres denominacions d’origen de Catalunya, també a granel; formatges del Pirineu i del Pre-Pirineu català elaborats amb llet de cabra, d’ovella, de vaca i fins i tot de búfala, són les propostes que es podran degustar i comprar al Mercat, aquest dissabte a Granollers.
Com sempre que el Mercat de Vi i Formatge s’instal·la a la capital vallesana, també en aquesta ocasió s’hi inclouran diferents activitats gastronòmiques relacionades amb el món del vi i del formatge, de participació gratuïta i que solen tenir una molt bona acollida.
Així, al migdia serà “L’Hora del Vermut”, el moment ideal per degustar un bon vi, un got de ratafia o vermut i acompanyar-lo amb tot de coses bones. Com per exemple amb una tapeta de ceba i anxoves, paté, hummus o verdures, entre d’altres propostes.
A la tarda tindrà lloc, en una carpa situada a la mateixa plaça, una sessió de showcooking sobre la cuina del formatge. Serà a partir de les 18.30h de la mà de l’associació gastronòmica i cultural Tita Vivi, de Seva (Osona). En acabar el taller es podrà degustar el rissotto preparat durant la sessió. Les places són limitades.

Més informació :

eixmedia@eixmedia.com o al 639669596 (Josep M.)


Museu de Granollers
Museu de Ciències Naturals de Granollers
BTTDiscovery