CAL GAIG RURAL

CAL GAIG RURAL

Cal Gaig Rural, és una antiga masia catalana situada molt a prop del Circuit de Barcelona – Catalunya, totalment reformada i dividida en tres apartaments independents (el Paller, el Pepito i l’Olivera). Situada en una zona agrícola, és el millor Allotjament a Granollers per allotjar-se molt a prop del circuit de Montmeló i gaudir d’un entorn rural per assistir al Campionat de Moto GP o la Fòrmula 1. Apartaments situats als afores de Granollers a menys d’un 1km del circuit de Barcelona – Catalunya. Aquests apartaments es poden llogar de forma independent o conjunta. En cas necessari, el Pepito i l’Olivera es poden connectar.


Adreça: Camí Can Torres, 7, 08304 Granollers
Telèfon: +34 627 946 900
E-mail: info@calgaig.com
Web: www.calgaig.com
Serveis:

Serveis comuns:

Zona d’aparcament amb vídeo-vigilància per a cotxes o camions, una zona de gronxadors, barbacoa, un gran jardí tancat perquè els nens hi juguin i wifi gratuït.

El Paller és un espai obert, amb capacitat per a quatre persones. A la gran sala, trobareu un llit de matrimoni i un confortable sofà-llit doble. Aquest apartament està adaptat per a cadira de rodes. Disposa de climatització, d’una gran llar de foc i una pràctica terrassa d’ús exclusiu. La cuina, totalment equipada i la cambra de bany disposa d’una dutxa adaptada.

El Pepito, situat a la planta baixa, és un apartament amb capacitat per a sis persones. Disposa d’una habitació amb dos llits individuals, una habitació amb lliteres i una gran sala-menjador amb un confortable sofà-llit doble. Aquest apartament té una superfície d’uns 80m2. També disposa de llar de foc i una fantàstica terrassa d’ús exclusiu a l’entrada.

L’Olivera és un apartament d’uns 100m2, que està climatitzat, situat a la 1a planta i amb capacitat per a 6 persones.
Disposa de dues habitacions amb llits dobles, una sala independent amb llar de foc i un confortable sofà-llit doble. Aquest és el més gran dels apartaments. A la planta baixa, disposa d’una terrassa d’ús exclusiu.

 

Núm. RTC: HUTB-017055Turisme del Vallès Oriental
Associació Hotels Vallès Oriental